28.01.2009 Fuck Eigen Haard

De Krakers van het bolwerk Verbindingsblok in de Amsterdamse Pijp maken met een opvallend spandoek hun grieven kenbaar over de sloopplannen van woningstichting Eigen Haard. Vorig jaar stelden de krakers een alternatief bouwplan op, dat zowel door Eigen Haard als stadsdeel Oud-Zuid werd verworpen

het moest er van komen!

Ik zag jullie aanpassing van het Eigen Haard Spandoek. Ik ben de vader van het jongetje op de foto (Rody). Ik ben heel erg beledigd! Hoe durven jullie? ….een bivakmuts!!!!!

Nee hoor, geintje. mooie persiflage. Ik kan alleen maar achter jullie actie staan. En Rody waarschijnlijk ook, hij is nogal tegendraads, ik laat hem morgen even zien wat jullie willen laten zien.

Succes met die pandjes.

This entry was posted in Kraaknieuws uit de Pijp. Bookmark the permalink.